top of page
Search
  • Writer's picturetopedukator

Ве мачат симптоми на менопауза??? Земете пауза од менопауза и откријте ги своите најдобри години!!!


Менопаузата е процес кој обично настанува помеѓу 45-55 година од животот на жената и претставува последна менструација во животот.Престанокот на менструалните крварења е последица на недостаток на естрогени што воедно претставува губење на компетентни фоликули во јајникот.

Симптоми/последици на менопауза-имате ли решение???
За среќа тука е: PharmaS Femipause – 2 во 1 пакување за целодневна подршка

Што е Femipause?


Femipause капсулите претставуваат додаток во исхраната со иновативен состав кој успешно ги ублажува симптомите на менопауза кои се јавуваат во различни периоди од денот.

Тоа се остварува со 2 типа на капсули:

  • Femipause капсули за ДЕН – светложолти капсули кои содржат: црвената детелина, семе на Лен и Б витамини и

  • Femipause капсули за НОЌ – сини капсули кои содржат: мелатони, валеријана и ангелика.

Црвената детелина се справува со дневните симптоми а мелатонинот го обезбедува мирниот сон во текот на ноќта.

Зошто Femipause е толку иновативен и како делуваат неговите состојки?

1 view0 comments

Comments


bottom of page