top of page
Search
  • Writer's picturetopedukator

Сител, утринска програма со мр.фарм Филип Ачкоски - 07 12 2018. Тема: Здрава цревна флора

За здрава дигестивна функција еден од најважните фактори е балансот на бактерии присутни во гастроинтестиналниот тракт. Многу фактори го нарушуваат овој баланс: лекови, сиромашна исхрана, инфекции, стрес, лоши бактерии, стареење…

10 views0 comments

Comments


bottom of page