top of page
Филип Ачкоски 
менаџер,експерт за маркетинг & продажба
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Кампања „Патот до многу петки“

Кампања за борба против несоницата преку одбележување на светската недела на сонот

 Kампања „Хранете се здраво за детство среќно и убаво“

Кампања за водење здрав живот - „Немате време да бидете болни“

Здравствена емисија со мр.фарм Филип Ачкоски на тема: Пробиотици !

 https://www.youtube.com/watch?v=C5hDBvlObAk 

Изјава од мр.фарм Филип Ачкоски по повод светскиот ден на спиењето 

https://www.youtube.com/watch?v=hriuEmXq6rU 

Иновативна промоција со мр.фарм Филип Ачкоски- Светлана Црнокрак заштитно лице PROBalans

https://www.youtube.com/watch?v=7v1OkfZBDoc

Здравствени совети со мр.фарм Филип Ачкоски - Патна аптека!https://www.youtube.com/watch?v=tvVB9_833x4

PharmaS на 2риот HEALTH, FITNESS & WELNESS EXPO, Скопје 23-25,09,2016

https://www.youtube.com/watch?v=RM83ColO9gM

Интервју со мр.фарм Филип Ачкоски: Поддршка на спортско радио и Македонскиот ракомет

https://www.youtube.com/watch?v=7Zpt24n_keg

Радио емисија со мр.фарм Филип Ачкоски- Како да се справиме со несоницата по природен пат

https://www.youtube.com/watch?v=JH5dTuhfhYA

Промоција на заштитно лице на брендот PROBalans -Светлана Црнокрак со мр.фарм Филип Ачкоски

https://www.youtube.com/watch?v=DgdZmyoRw0o

Здравствени совети од мр.фарм Филип Ачкоски : Пробиотик со секој Антибиотик!

https://www.youtube.com/watch?v=T6FTBCRV1Ys

Едукативни кампањи

Видео

Материјал 

bottom of page